zaterdag 23 mei 2009

Ben je bang voor de Mexicaanse griep?

De Mexicaanse griep

Wannneer je de alarmerende verhalen over de Mexicaanse griep inde media leest, dan zou je kunnen denken er slechts één antiviraal middel in de wereld is, met de naam Tamiflu en dit middel is moeilijk te verkrijgen, alleen beschikbaar voor een paar mensen en duur.

Dat is verbazingwekkend om te horen, zeker wanneer je beseft dat er een heleboel planten met antivirale stoffen zijn. Culinaire kruiden zoals tijm, salie en rozemarijn zijn antiviraal. Bessen en de spruiten zijn antiviraal. Het knoflook, gember en uien zijn antiviraal. Je kunt niet door een groente- of natuurwinkel lopen zonder honderd of meer antivirale planten en kruiden tegen te komen die door Moeder Aarde gemaakt worden. En hoeveel worden er in de media genoemd? Nul.

Hoezeer een land voorbereid is op de griep wordt, volgens de media, bepaald door aantal dosis Tamiflu dat een land als voorraad heeft. Het is bizar om in een wereld te leven die vol is met natuurlijke antivirale middelen wat dan niet in de media wordt genoemd. Het is alsof iedereen vergeten is dat deze natuurlijke middelen er zijn, als of we ineens in een andere wereld leven.
Waar denk je Tamiflu van gemaakt wordt?
Het is een extract uit deTraditionele Chinese Geneeskunde, genaamd steranijs. Het is een van de heel vele antivirale kruiden uit de Chinese geneeskunst en dan zijn er nog een heleboel andere te vinden in Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Australië, Afrika en andere gebieden.

Ik vind het komisch dat Grote Pharma en de gezondheidsdiensten van de wereld hun „kampioens“ antivirale middel Tamiflu uit een kruid halen dat al 5000 jaar bekend is in de Chinese geneeskunde en dat zij vervolgens verkondigen dat kruiden en natuurlijke remedies tegen griep nutteloos zijn. Als dat het geval was waarom gebruiken zij die zelfde kruiden om hun eigen geneeskundige producten van te maken?

Hoeveel verslagen heb je gelezen die vertellen dat Tamiflu van het steranijs wordt gemaakt dat het al meer dan 5.000 jaar gebruikt wordt in Traditionele Chinese Geneeskunde? Geen!
De bevoegde autoriteiten willen niet dat je weet dat je geneeskrachtige kruiden in je eigen tuin kunt kweken. Wanneer dat gepropageerd zou worden dan zou de Grote Pharma niet de enorme winsten maken met de verkoop van Tamiflu. De overheden van de wereld zouden mensen ook niet meer kunnen laten schrikken en kunnen controleren door te beloven Tamiflu (maar slechts als u zich gedraagt) te verdelen.

H1N1 de griep is geen hoax. Maar de manier waarop het door gezondheidsdiensten wordt gemeld in de heersende media is het zeker. De scam in dit alles is dat wat zij uit de verhalen weglaten -- het feit dat de mensen een heleboel natuurlijke antivirale kruiden in hun omgeving hebben die zelfs in elk stadspark, elk bos, elk moeras en elk open gebied kunnen worden gevonden.

Stel dat de overheid dit zou vertellen welke planten waar groeien en welke je kunt gebruiken om je immuunsysteem te versterken. Dat zou een andere wereld zijn. Goed dat is het niet.
Maar we kunnen wel zelf een heleboel doen. Zorg dat je gezond bent, dat kun je doen door zoveel mogelijk verse groente en fruit te eten, het liefst zo rauw en onbewerkt en biologisch mogelijk. Besef dat alle voedsel van veel be- en verwerkt is, je energie kost en belasting is voor je lichaam. Zorg dat je voldoende slaap en beweging krijgt.
Natuurlijk hebben we met de sunrider, geweldig krachtige producten tot onze beschikking die er voor zorgen dat onze conditie optimaal is. de basis, Nuplus , Calli, Quinary en extra indien nodig Conco( versterkt, longen ) en alpha20 ( versterkt het immuunsysteem).
Drink Calli, eet Nuplus, bouw je conditie op met Quinary, drink Vitafruit( het bevat veel natuurlijke vitamine C en andere orgaanversterkende stoffen) versterk je darmflora met Vitadophilus( het is onderdeel van het metaalelement net als de longen. Een betere darmwerking zorgt ervoor dat je immuunsysteem versterkt wordt en dat je lichaam effectiever voedingsstoffen kan opnemen).
Je eet met de basisproducten dan al meer dan 100 verschillende kruiden, die elkaar qua werking versterken en waar van er vele antivirale eigenschappen hebben.
Dan kun je nog steeds griep krijgen maar de kans er op wordt wel heel veel minder en het zal veel minder zwaar zijn en veel eerder weer voorbij. Bedenk dat zelfs bij een ernstige epidemie, maar 1/3 van alle mensen griep krijgt. Kijk naar de mensen om je heen hoe zij leven en de kans is heel groot dat jouw conditie en afweer veel groter is en de kans dat je eventueel ziek wordt dus geringer.

Een heel belangrijke factor voor de gezondheid van je immuunsysteem is stress. Zorg dus dat je je op tijd ontspant en neem ESE om je daarbij te helpen en eventueel Calli nacht om beter en dieper te slapen zodat je uitgeruster aan een nieuwe dag kunt beginnen.

Dus….maak je geen zorgen( ondermijnt ook weer je immuunsysteem door de stress) en zorg goed voor je zelf en alles zal goed gaan!!