dinsdag 24 maart 2009

Extra blij de lente in?!

Extra blij in de lente!!!
Ik was bij de tandarts en ik vertelde hem over een artikel wat ik had gelezen over dat wortelkanaal behandelingen ook heel slecht kunnen uitpakken en een bron van vervuiling van het lichaam kunnen zijn. Hij bevestigde dat dat mogelijk is maar niet per se hoeft en dat er vaak geen andere keuze is. Mijn tandarts doet ook electroaccupunctuur, dus hij weet het nodige van alternatieve geneeskunde en voeding. Zo kwamen we er op hoeveel gifstoffen een mens binnen krijgt op een dag, van de vervuiling in lucht, straling, de overvloed aan vervuilende stoffen in de voeding( conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, e-nummers, enz) en zei hij tegen me dat hij elke dag zorgt voor extra chlorofyl wat er voor zorgt dat het lichaam deze stoffen weer af kan voeren. Chlorofyl versterkt, reinigt en voedt de lever en helpt deze beter te functioneren. Het is ook een bouwstof voor rode bloedlichaampjes die nodig zijn om zuurstof naar alle cellen te brengen.
Vaak krijgen we niet genoeg chlorofyl binnen dus is het belangrijk om het aan te vullen. We hebben we elke dag groene plantaardige voeding nodig. Als dat nu niet krijgt, dan heeft Sunrider een bijzonder krachtige chlorofyl combinatie in de vorm van Evergreen. Neem dagelijks een Calli( voor krachtige afvoer van afvalstoffen) en een Evergreen, of tenminste op een dag je dat geen groene groente eet en je versterkt je bloed, je lever, je weerstand en maakt je lichaam schoon.
Natuurlijk helpt ook de Calli om de afval- en gifstoffen af te voeren, maar op een heel andere manier. Calli zorgt voor afvoer van deze stoffen uit de cellen. De combinatie van Calli en Evergreen zorgt voor een schoon lichaam, minder ballast, meer veerkracht en weerstand en dat versterkt je levenslust en daar wordt je BLIJ van!
Extra blij de lente in, deel 2.
Het was winter, ‘watertijd’ die nu overgaat in ‘houttijd’ waarin dit element extra belast wordt, het immuunsysteem is onderdeel van het houtelement en heeft in deze extra versterking nodig. Eigenlijk hadden we veel rust moeten nemen in het vorige tijdperk( winter, waterelement) om zo met veel veerkracht aan de volgende periode te kunnen beginnen, maar we zijn druk in deze tijd en krijgen die rust niet. We beginnen dan aan deze houttijd met een tekort dat zich uit in verminderde weerstand in een tijd met sterk wisselende temperaturen, processen in het lichaam die veranderen waarin deze veerkracht nodig is. Het gevolg is een verminderde weerstand en een grotere kans op ziek worden, griep, verkoudheid, darmproblemen.Kijk maar om je heen wat er gebeurt of gaat gebeuren de komende weken.
Het hout element staat voor veerkracht. Een gezonde boom buigt mee met de wind en veert weer terug. Te buigzaam doet ‘em omwaaien evenals te hard en onbuigzaam zijn, ‘em doet afbreken. Zo geldt het ook voor ons lichaam. Wanneer met lichaam wordt aangevallen door bacteriën of virussen dan wordt het immuunsysteem belaagt en raakt overbelast om vervolgens versterkt terug te komen met een aanval op de belagers. Is het immuunsysteem gezond en heeft het voldoende veerkracht dan is de zwakte van korte duur. Maar is het in slechte conditie( vaak als gevolg van stress en slechte voeding) dan gaat het mis en worden we ziek. Als er voldoende kracht is, dan is dit een tijd van blijdschap, van naar binnen gekeerd zijn naar naar buiten keren, van stil zitten naar actie. Daar moet je dan wel de veerkracht voor hebben, daarom zorg dat je beter bestand bent tegen stress en het zal je blij maken!
Alpha 20c is een kruidencombinatie die het immuunsysteem voedt en versterkt. Het versterkt niet alleen het immuunsysteem maar geeft ons ook meer geestelijke veerkracht in tijden van stress. Ook spier en peesproblemen hebben vaak met het hout element te maken en kunnen verbeteren met behulp van alpha20c. Dus neem in deze tijd extra tenminste 5 capsules per dag alpha20c en je bent veel beter opgewassen tegen verkoudheid, griep en stress en de extra belasting van het houtelement in deze houttijd!
Probeer het uit, neem een maand lang alpha20c, Calli en Nuplus, wanneer je nu reageert op dit bericht dan kan ik je een interessante aanbieding doen waarin je kennis kunt maken met deze krachtige producten. 50% korting om een maand lang deze producten te proberen.
Schrijf je daarna een goed ervaringsverslag, wat ik op de site kan plaatsen, dan geef ik je nog eens 50% korting op je lidmaatschap, bij elkaar komt dat op een totale korting van 150 euro, waardoor je 2 maanden lang de producten kunt proberen. Doe het nu! De aanbieding is geldig tot 3 dagen na ontvangst van deze mail. Mail vitalerleven@gmail.com, , doe het nu!

Geen opmerkingen: