zondag 25 mei 2008

Deel 8, Waar komt het vandaan en waar vindt ik het?

Zoals ik al schreef in de vorige mail over de thee, zijn er kruidencombinaties die elk onderdeel van het lichaam voeden precies dat geven wat het nodig heeft.
Zo wordt het lichaam in optimale conditie gebracht kan worden door alle onderdelen en elk proces van die voeding en bouwstoffen te voorzien die het nodig heeft. Wanneer voeding, opbouw, reiniging en balans( het op elkaar afstemmen van alle onderdelen van het lichaam) optimaal geregeld zijn, kan het lichaam regenereren of 'jonger' worden dan de chronologische leeftijd.
De kennis hier voor stamt uit China waar men 5000 jaar geleden op zoek gegaan is naar de kruiden al die verschillende onderdelen van het lichaam voeden. Zo heeft men in de loop van de tijd kruidencombinaties samengesteld die alle onderdelen van het lichaam voeden, reinigen en in balans brengen.
Wanneer je die elke dag eet, als onderdeel van je gewone voeding, dan groeit je lijf naar optimale conditie toe, Dat betekent niet dat je meteen topatleet zult zijn, je groeit naar de conditie die voor jou lijf mogelijk is. En je kunt met deze combinaties goed inspelen op verschillende situaties die zich voordoen in je leven of zwakke plekken van je systeem versterken met specifieke voeding voor die zwakke plek.
De kruiden zijn verwerkt in producten die je gewoon met je dagelijkse voeding kunt gebruiken of voor een deel in plaats daarvan. Eet je de de basis producten dan eet je zo'n 100 verschillende kruiden in één keer. Het moge duidelijk zijn dat dat in de gewone dagelijkse maaltijd niet te bereiken is.
Daarnaast maakt het bedrijf sportproducten, afslankproducten, huidverzorging en schoonmaakproducten die allemaal een bijdrage leveren aan de gezondheid van lichaam en omgeving. Een deel van de boodschappen kan men doen bij deze firma.
Daarbij heeft de firma gekozen de producten niet via winkels maar rechtstreeks aan de klant te verkopen. Dit omdat er een stuk verhaal en uitleg nodig is bij de producten waar in de winkel geen plaats voor is. De distributie kosten die men hier uitspaart gaan in een de vorm van korting terug naar de klant( in plaats van naar groothandel, tussenhandel en winkel). Idem met de reclame. Uitgangspunt hier is dat producten zo goed moeten zijn dat mensen er vanzelf over praten. Ook hier gaan de uitgespaarde reclamekosten in een bepaalde verdeelsleutel terug naar de klanten die besluiten actief de producten te promoten. Dit kan klein of professioneel. Voor iedereen is er de mogelijkheid de bij hem of haar past.
Dus kies voor een optimale gezondheid door deze unieke producten te gaan gebruiken. Ze zijn nergens anders te koop en er is niets wat er op lijkt of ook maar in de buurt komt qua werking en kwaliteit, vooral omdat er uitgebreide expertise nodig is om deze producten te kunnen maken.
Bestel het boekje 'in balans' met een overzicht van alle producten, hun werking en achtergrond. Je kunt dit doen door hier te klikken en via paypal of bank €5,- over te maken naar rekening 427050545, tnv new life development.
Je krijgt de kosten van dit boekje weer terug als je een bestelling doet.

Dit is het meest krachtige voedsel wat je kunt vinden. Heel, voor alle onderdelen van het lichaam , het bestaat uit hele planten gekweekte in een optimale omgeving. Je lichaam is zo goed als je het meekrijgt en voedt!Ben jij het waard???!Vragen, en commentaar: vitalerleven@gmail.com,dank voor je aandacht Niek Heising

Geen opmerkingen: