vrijdag 9 mei 2008

Deel 6, de keuze voor superfit op basis van oude kennis.

Hoe gaat het met het bijhouden van je eten en drinken. Wat voor inzichten heb je opgedaan? Mail ze me naar vitalerleven@gmail.com
En ik stuur je een interessante beloning ,( zie hier onder)

De vorige keer heb ik je verteld hoe je gemakkelijk een duidelijke keuze kunt maken voor je gezondheid door vaker thee en het beste, groene thee te kiezen als drank en dorst lesser. Dit is natuurlijk maar één van de vele mogelijkheden die je hebt waneer je wat in je mond stopt. Bij je auto is het zo duidelijk; je zult het niet in je hoofd halen of vervuilde slechte kwaliteit benzine in je tank te doen, omdat het zo goedkoop is of anders ruikt. Met ons eten, de ‘benzine voor ons lichaam’, doen we dat wel! We kiezen voor voedsel wat er mooi uitziet, lekker ruikt en smaakt, maar erg slecht is voor onze ‘motor’. Op het enige lichaam dat we hebben, zijn we vaak minder zuinig op dan onze auto( of wat voor ander voorwerp , object( kan je huis zijn) dan ook ). De meeste mensen realiseren zich het gewoon niet, ze willen wat lekkers, waarbij ze niet door hebben dat hun smaak bepaald en gemanipuleerd wordt door de makers van de producten in supermarkt. Die door allerlei chemische smaakstoffen toe te voegen, ons weten te verleiden om keer op keer dingen te kopen en eten die alleen maar slecht zijn voor ons. Denk aan erg zoete dingen( koekjes, snoep) vol kleur en smaak stoffen, denk aan vette zoute dingen zoals chips, zoutjes,enz. die alleen maar ballast zijn voor ons lichaam. Ja maar het is zo lekker, roepen de meeste mensen dan. Ze zijn verslaafd aan de chemische smaakstoffen die ze hun leven lang al krijgen.
Het is dood voedsel wat geen levende enzymen meer bevat. Je lichaam moet energie toevoegen en putten uit zijn voorraad enzymen om het voedsel zelfs maar te kunnen verwerken. Kortom dood voedsel brengt je een stuk je dichter bij de dood, want het kost leven= energie. Eet je fruit, groente die veel enzymen bevatten, dan voeg je leven toe aan je lijf en wordt je “meer levend”.

Toch kun je elk moment gemakkelijk een andere keuze maken.
Bij thee heb je zoals met alle dingen een ok bij thee een groot verschil in de kwaliteit. Eén van de beste thee combinaties is Calli. Het is een kruidendrank gebaseerd op groene thee.
Het zorgt voor voeding van alle mechanismen in elke cel die wat met reiniging te maken hebben. Dus wil je thee drinken, kies dan eens Calli en kijk wat het met je doet. Ga naar http://www.callithee.nl/. bestel een pakje en probeer het. Het is de meest bijzonder thee die ik ken. Ik drink het al meer dan 15 jaar en het gaat niet vervelen, het is nog steeds erg lekker en zorgt elke keer voor een helder hoofd en schoner lichaam.

HEERLIJKE, ONVERGELIJKBARE KRUIDENDRANKEN
Een gezond alternatief voor koffie, gewone thee,frisdrank en andere dranken,Sunriders is een Calli heerlijke, verfrissende combinatie van geconcentreerde kruiden en extracten, die vervaardigd zijn zonder chemische toevoegingen, kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Als onderdeel van uw dagelijkse voeding, verschaft deze exclusieve formule een groot aantal anti-oxidanten, die u beschermen tegen vrije radicalen.Elke dag nemen we voedsel en dranken tot ons die ongewenste en onnatuurlijke ingrediënten kunnen bevatten. De meeste van deze ongewenste elementen worden door ons lichaam direct verwijderd. Maar er zijn ook stoffen die opgeslagen worden, met name in de vetcellen. Indien gecombineerd met gezonde voeding en een verstandige dosis lichaamsbeweging, helpen Calli het natuurlijke eliminatieproces van het lichaam.

EXTRACTIE EN CONCENTRATIE
Sunrider verschilt van haar concurrenten door haar streven de concentratie van ingredienten zo sterk mogelijk te maken en de maximalisatie van de heilzame eigenschappen van elk kruidenconcentraat. Door ons unieke extractie proces, worden vele kilo's ruwe kruiden krachtig geconcentreerd en ongezonde residuen verwijderd. Het uiteindelijke resultaat is 450 gram super geconcentreerd produkt. Slechts één Sunrider capsule of zakje kan meer geconcentreerd zijn dan twee of meer van een concurrerend produkt.
De grotere concentratie van onze formules biedt een betere verteerbaarheid en opname in het lichaam. Bovendien biedt het de meest effectieve wijze om de benodigde hoeveelheid heilzame ingredienten op te nemen, zonder teveel te hoeven eten. Zo levert Sunriders unieke extractie en concentratie proces een produkt dat de werkzame stoffen bevat van een grote hoeveelheid verse kruiden, met een grotere werkzaamheid omdat er nauwelijks vertering nodig is.

HET UITZONDERLIJKE VAN CALLI •
Volledig natuurlijke combinatie van de beste thee-blaadjes en extracten om het eliminatie en reinigingsproces van het lichaam te helpen.• Weinig calorieen, geen vet of cholesterol en ongezoet.• Een heerlijk alternatief, warm of koud.• Elk thee-zakje is apart verpakt om de versheid te waarborgen.• Verkrijgbaar in vijf smaken: Origineel, Mint, Kaneel en Nacht.

WAT ZIT ER IN CALLI
Calli Origineel, Mint en Kaneel bevatten een combinatie van Cameliabladeren, Perillablad, Morischors extract, Alismawortel extract, Imperaatwortel en minder dan 1% natuurlijke smaakstoffen.
Calli Nacht bevat een uitgebalanceerde combinatie van Passiebloem, Ho Shou Wu. Jujuba. Poria, Cameliabladeren, Saliewortel, Rozebottel, Imperaatwortel en Wintermeloen. Het is een goed middel om van een ongestoorde nachtrust te genieten.

HOE TE GEBRUIKEN
Laat een zakje Calli Origineel, Mint of Kaneel ongeveer vijf tot tien minuten trekken in twee tot vier koppen heet of koud water. U kunt naar keuze een natuurlijk zoetmiddel gebruiken of het zo drinken. Voor optimaal resultaat drinkt u tenminste 1 liter Calli per dag. Calli Nacht moet vijf tot tien minuten trekken in heet water.
http://www.callithee.nl/ of ga naar http://www.life.nl/ en ga naar producten.

Geen opmerkingen: